Welk geurtje, parfum, luchtje past bij mij?

Waarop te letten bij het uitzoeken van 'n eau de toilette die bij u past!

Het uitzoeken van het juiste geurtje kan soms best lastig zijn. Als u in een parfumeriezaak staat, omringd door honderden verschillende eau de toilet en andere parfums, dan weet u natuurlijk niet waar u moet beginnen. Wij geven u aanwijzingen die u kunt gebruiken bij het uitzoeken van het perfecte luchtje!

Bij het aanbrengen van diverse geuren in een parfumeriezaak kan het voorkomen dat u na een tijdje het verschil gewoon niet meer ruikt. Wij raden u daarom aan om niet meer dan drie á vier geurtjes op te spuiten, want als u meer luchtjes gaat opspuiten, is simpelweg niet meer op te maken, welke nu dat lekkere geurtje is. Wellicht zelfs een combinatie van beiden. Kortom zo loopt u de kans een miskoop te begaan. Als u uiteindelijk denkt een perfecte eau de toilette hebt gevonden, laat het luchtje dan minimaal één uur op uw huid zitten. De geur van een eau de toilette kan na enige tijd nog veranderen. Ook kunt u koffiebonen vragen bij de iets betere parfum winkels. Koffiebonen zorgen ervoor dat de geur in uw neus neutraliseert. Zo kunt u weer verder gaan met het uitzoeken van een nieuwe eau de toilette.

Ook zijn er mensen die veel goeie ervaringen hebben met het meenemen van de enkele monsterplaatjes. Dit zijn de welbekende papieren strookjes waar parfum ook wel opgespoten wordt. Na 1 uur kunt u uw keuze definitief maken, wel opschrijven op het strookje wel luchtje het ook alweer was.

Een parfum moet niet alleen heerlijk ruiken, maar het moet ook bij uw persoonlijkheid passen. Geuren zijn in te delen in drie categorieën: klassiekers, authentieke geuren en romantische geuren.

Voor de iets meer elegante geuren kiest u voor de echte klassiekers onder parfums. Als het gaat over authentieke geuren, dan doel wij luchtjes die meteen zijn te identificeren. Denkt u bijvoorbeeld aan de geur van een bloemenveld of de geur van vers gemaaid gras. Als u mensen wilt verleiden, kies dan een romantische eau de toilette uit. Hierbij gaat het vooral om de meer sensuele geuren.

Eenmaal het luchtje van uw keuze gevonden, kunt u ervoor kiezen om teveel in een parfumerie te betalen, of u vergelijkt via geuren huis.nl en zoekt hier eerst naar het parfum luchtje dat het beste bij u past, u weet tenslotte al de naam. Vervolgens weet u dan ook nog eens zeker dat u een aanzienlijk betere prijs heeft!